Wat ik doe

Bij Buro Astrid maken we content. Content voor websites, voor bedrijfsbladen, bedrijfspresentaties, videoscripts en strategische documentatie. Als basis voor elk type content ga ik uit van de corporate story: de wie, waarom en hoe van de organisatie. Het creëren van content doe ik op geheel eigen, persoonlijke wijze. Ik ga in gesprek, stel vragen en neem de tijd om te luisteren. Alleen op deze wijze krijgen we gezamenlijk jouw unieke verhaal boven tafel.

Dankzij jarenlange ervaring in het marketingcommunicatievak, ben ik in staat om te kijken naar de doelgroepen en de markt van de klant. Ik bekijk welke communicatiekanalen en communicatiemiddelen naar mijn idee het meest geschikt zijn voor het brengen van de boodschap. Op basis van een praktisch marketingcommunicatieplan maak ik passende content om te posten/publiceren.

Het schrijven van content komt dus niet uit de lucht vallen. Een verhaal is altijd gebaseerd op de dromen en doelen van de ondernemer of de organisatie. Daarom ga ik eerst in gesprek met de klant. Vervolgens schrijf ik het op, stem het af en maak het geschikt voor publicatie: off line, online of als video, online evenement of leergang.

Kennismaken met Buro Astrid? Neem gerust contact met me op.

Neem contact op